Babagan awake dhewe

  • 20151209_105128
  • 20151209_105304

WORKING Wiwit 1998

JINGYI cerdas ENGINEERING CO., LTD , utamané prodhuksi kombinasi multihead weigher lan liyane packing mesin relatif ing CHINA liwat 8 taun, wis didol menyang akèh negara sadurunge karo certificate CE. We pelanggan desain lan nyetel sistem packing ngebotake, kayata ngebotake Isi sealing nglereni tas guling, ngebotake Isi ing manual panampa tas, ngebotake Isi ing rak / cartons / komplong / gendul ...

newsletter

Kanggo pitakonan babagan produk kita utawa price list, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist
WhatsApp Online Chat !