FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Suwene punika Warrantee ing?

Kanggo kabèh mesin kita marang siji Warrantee taun, kanggo Boards elektrik kita menehi 3 taun Warrantee.

Aja kurban spare parts?

Ya, saben mesin pesawat kita menehi sawetara bagéan free.

Aja duwe certificate CE?

Ya.

Apa rumit kanggo nyambungake lift, weigher lan packing mesin kanggo nggunakake?

Ora, iku banget prasaja banget gampang, mung sawetara kabel kudu nyambung.

Apa hard kanggo ngrakit mesin?

Ora, paling saka pelanggan bisa ngumpul mau miturut user manual.

Bisa kita wis ENGINEER kanggo ngrakit wong utawa apa pangopènan ing pabrik kita?

Ya, yen throught email utawa skype utawa video Ndeleng, kowe isih duwe masalah kanggo wong-wong mau, kita bakal ngirim metu engineer kita.

Punika maintenance in luar negeri free?

Sorry, prices mesin kita ora kalebu layanan iki, iku wis kebak.


WhatsApp Online Chat !