JY-10HST multihead weigher - China Jingyi Intelligent Machinery

JY-10HST multihead weigher

Short Description:

JY-10HST multihead weigher Main Features 1) The most efficient and accurate weight calculation by computer. 2) Circle dump avoid materials drops together to avoid break and pile up 3) 10.1 inch touch screen with multiple languages. 4) Adjustable backlight control for vision protection 5) Compatible with single packaging machine for automatic weighing. 6) Instant hopper vibration index for better control. 7) 50 preset programs for multiple tasks. 8) Individual setting linear vibration amplitu...


  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    JY-10HST multihead weigher

    图片 1

    Fitur utama

    1) Ing pitungan bobot paling efisien lan akurat dening komputer.

    2) bahan Lingkaran mbucal Supaya irungnya bebarengan supaya break lan tumpukan munggah

    3) Layar tutul 10.1 inch karo macem-macem basa.

    4) kontrol mburi Luwes kanggo pangayoman sesanti

    5) Skin karo mesin packaging siji kanggo ngebotake otomatis.

    6) indeks geter hopper cepet kanggo kontrol luwih.

    7) 50 program prasetel kanggo macem-macem tugas.

    8) Individu setelan amplitudo linear geter

    9) Templated motor drive, trep kanggo dismantling

    10) adopts paling anyar CAN BUS electronics lan teknologi DSP, saben unit sirah karo kontrol sistem modul

    11) Kanthi certificate CE.

    Gunakake sawetara Food: Snack, Candy, gula, kacang buncis, Kripik, pet pangan Non pangan: ngawut-awut cilik, tombol, kuku, Toys
    sawetara bobot: 8g-1500g / mbucal
    kacepetan Max 60bags / min
    akurasi bobot 1g ±
    Storage 10pc 1.5L ngebotake buckets
    operate basa Inggris, Polandia, Prancis, Spanyol, Hungaria, Jerman, Finland ?.
    drive Miturut langkah motor
    Power 1500W
    voltase 110V, 220V, 50 / 60Hz
    bobot Net / bobot reged 260kg / 330kg
    ukuran machine 95x95x100cm
    ukuran packing 108X108X120cm

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !