Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Колку долго трае гаранцијата?

За целата машинерија даваме една година гаранцијата, за електрични плочи даваме 3 години гаранцијата.

Дали ви се нудат резервни делови?

Да, секој сет машина ние даде некои бесплатни делови.

Дали имате CE сертификат?

Да.

комплицирани за поврзување на лифт, weigher и пакување машина да се користи е тоа?

Не, тоа е многу едноставно многу лесно, само неколку кабли треба да се поврзе.

тешко да се монтажа на машини е тоа?

Не, повеќето од корисниците можат да ги соберат во согласност со упатството за употреба.

Можеме да го произведеме да им помогне монтажа и направи за одржување во нашата фабрика?

Да, ако мисла е-мејл или Skype или видео помош, се уште имаат проблем за нив, ние ќе испрати нашиот инженер.

Е услуга за одржување во странство слободен?

За жал, нашите машини цените не се вклучи оваа услуга, тоа се наплаќа.


WhatsApp Online Chat !