FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Sa kohë është warrantee?

Për të gjithë makinë japim një warrantee vit, për bordet elektrike ne japim 3 vjet warrantee.

A ju ofrojnë pjesë këmbimi?

Po, çdo makinë grup ne ju japim disa pjesë të lirë.

A keni certifikatë CE?

Po.

A është e komplikuar për lidhjen ashensor, peshore dhe paketimi makinë të përdorur?

Jo, ajo është shumë e thjeshtë shumë e lehtë, vetëm kabllot pak duhet të lidheni.

A është e vështirë për montimin e makinave?

Jo, shumica e konsumatorëve mund të mblidhen ato në përputhje me manualin e përdoruesit.

A mund të kemi inxhinier për të ndihmuar montimin e tyre ose të bëjë mirëmbajtjen në fabrikën tonë?

Po, në qoftë se mendohet me email apo Skype apo videove ndihmë, ju ende keni probleme për ta, ne do të dërgojë inxhinier tonë.

Është shërbimi mirëmbajtjen në jashtë vendit të lirë?

Na vjen keq, makina çmimet tona nuk e përfshijnë këtë shërbim, ai është akuzuar.


WhatsApp Online Chat !