Tentang Kami

  • 20151209_105128
  • 20151209_105304

Gawe bareng saprak 1998

JINGYI calakan mesin CO., LTD , utamana ngahasilkeun kombinasi multihead weigher jeung lianna paking mesin relatif di Cina leuwih 8 taun, geus dijual ka loba nagara sateuacan kalawan Akte CE. Urang mantuan para nasabah design tur nyetel sistem paking timbangan, kayaning timbangan ngeusian sealing motong tas bantal, timbangan ngeusian dina manual narima tas, timbangan ngeusian dina trays / cartons / kaléng / botol ...

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi daftar harga, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat !