Tentang Kami

JINGYI calakan mesin CO., LTD, utamana ngahasilkeun kombinasi multihead weigher jeung lianna paking mesin relatif di Cina leuwih 8 taun, geus dijual ka loba nagara sateuacan kalawan Akte CE.

Urang mantuan para nasabah design tur nyetel sistem paking timbangan, kayaning timbangan ngeusian sealing motong tas bantal, timbangan ngeusian dina manual narima tas, timbangan ngeusian dina trays / cartons / kaléng / botol ...

Pikeun sistem paking timbangan kami boga LIPI lift, condong sabuk conveyor, multihead weigher, platform, mesin packing nangtung, ngurangan conveyor, méja packing usaha Rotary, detektor logam, pariksa weigher ...

Percanten ka kami tur milih kami, kami bakal nawarkeun Anjeun produk kualitas pangalusna urang jeung layanan alus.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami immedietly!

Dispenser CE 2018

Dispenser CE 2018

Dispenser CE 2018

mixer CE 2018

Dispenser CE 2018

Shaker CE 2018 001

Dispenser CE 2018

weigher CE 2018

Dispenser CE 2018   Dispenser CE 2018


WhatsApp Online Chat !