FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Sabaraha lami nya warrantee nu?

Pikeun sakabeh mesin kami masihan salah warrantee taun, keur papan listrik kami masihan 3 taun warrantee.

Naha anjeun nawiskeun suku cadang?

Sumuhun, unggal mesin set urang masihan sawatara bagian gratis.

Dupi anjeun gaduh akte CE?

Sumuhun.

Éta pajeulit keur ngahubungkeun lift, weigher na paking mesin ngagunakeun?

Taya, éta pisan basajan pisan gampang, ukur sababaraha kabel kedah nyambungkeun.

Éta hésé assembling mesin?

Taya, lolobana konsumén bisa ngumpul aranjeunna nurutkeun manual pamaké.

Tiasa kami geus insinyur pikeun mantuan assembling aranjeunna atanapi ngalakukeun dina kapanguruasan di pabrik urang?

Sumuhun, upami throught surelek atanapi skype atawa video pitulung, anjeun masih gaduh masalah keur maranehna, urang bakal dikirim kaluar insinyur urang.

Teh jasa perawatan di mancanagara bébas?

Hampura, harga mesin kami teu kaasup layanan ieu, mangka boga muatan.


WhatsApp Online Chat !