JY-10HST multihead weigher - Cina Jingyi calakan mesin

JY-10HST multihead weigher

Pondok Description:

JY-10HST multihead weigher Main Features 1) The most efficient and accurate weight calculation by computer. 2) Circle dump avoid materials drops together to avoid break and pile up 3) 10.1 inch touch screen with multiple languages. 4) Adjustable backlight control for vision protection 5) Compatible with single packaging machine for automatic weighing. 6) Instant hopper vibration index for better control. 7) 50 preset programs for multiple tasks. 8) Individual setting linear vibration amplitu...


  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JY-10HST multihead weigher

    图片 1

    Fitur utama

    1) itungan beurat pang éfisiénna tur akurat ku komputer.

    2) Bahan Circle dump ulah pakait babarengan ulah putus jeung tihang nepi

    3) layar toél 10,1 inci kalawan sababaraha basa.

    4) kontrol lampu adjustable pikeun panangtayungan visi

    5) cocog sareng mesin bungkusan tunggal pikeun timbangan otomatis.

    6) indéks Geter Hopper saharita pikeun control hadé.

    7) 50 program prasetél pikeun sababaraha pancén.

    8) Pribadi setting amplitudo linier Geter

    9) Templated motor drive, merenah pikeun mesék

    10) Adopts panganyarna tiasa BUS éléktronika jeung téhnologi DSP, unggal Unit sirah kalayan kontrol Sistim modular

    11) Jeung sertipikat CE.

    Pamakéan nandakeun rentang Dahareun: snack, permen, gula, kacang, chip, piaraan dahareun Non dahareun: screws leutik, tombol, kuku, Toys
    rentang beurat: 8g-1500g / dump
    speed Max 60bags / mnt
    akurasi beurat 1G ±
    ember 10pc 1.5L timbangan ember
    beroperasi basa Inggris, Polandia, Perancis, Spanyol, Hungaria, Jerman, Finlandia ?.
    nyetir By step motor
    kakuatan 1500W
    Voltaseu 110V, 220V, 50 / 60HZ
    beurat net / beurat kotor 260kg / 330kg
    ukuran mesin 95x95x100cm
    ukuran packing 108X108X120cm

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !