Unit anyar Double tabung Discharging

Simkuring, Jingyi calakan, nembe dijieun tabung ganda discharging Unit, éta leuwih nicer ka kasampak di na leuwih merenah ngagunakeun, ogé bisa mantuan ngurangan ongkos. Salaku eta bisa dipake gaganti bentuk V discharging Unit, sarta ieu Unit discharging anyar teu kudu neken hawa sangkan eta dianggo, jadi teu kudu meuli mesin neken hawa.

Unit discharging anyar:

afd (2)

Heubeul hiji:

afd (1)


waktos pos: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !